Op aanvraag voor groepen vanaf 8 deelnemers. Een leuk idee voor je schildergroep!
Niet-schilderende partners/vrienden zijn ook van harte welkom.
Voor hun hebben we een mooi partnerprogramma in het aanbod (zie onder).

 

Een creatieve, inspirerende, maar ook ontspannen schildervakantie op Le Maine Menot; een prachtig plekje in het zuidwesten van Frankrijk. Je wordt begeleidt door Bianca de Gier; beeldend kunstenaar, ervaren docente en oprichter/eigenaar van atelier Arthouse in Friesland.

Deze week is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De groep bestaat uit minimaal 8 tot maximaal 10 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte voor individuele begeleiding.
Het materiaal neem je zelf mee (nadat bekend is of er voldoende deelnemers zijn om de reis door te laten gaan, ontvang je een overzicht van geadviseerde materialen).
We laten ons inspireren door de prachtige omgeving. We schetsen/schilderen naar waarneming, maar dat kan natuurlijk ook tot een abstract schilderij leiden!
Aan de orde komt o.a. perspectief, compositie, kleurgebruik en vorm. Er is gedurende de week voldoende gelegenheid om er zelf op uit te gaan of even lekker in het zwembad te dobberen. Iedere avond, na het diner, bespreken we het werk van die dag. Begeleiding is er dagelijks tot aan de lunch. Op donderdag de hele dag.

WEEKPROGRAMMA

ZONDAG - aankomst & ontvangst met diner. Kennismaking & uitleg van de week.

MAANDAG - buiten werken (rondom Le Maine Menot) tot aan de lunch. De middag vrij te besteden (bijv. wandelen/dorpje in de omgeving bezoeken/ met een boek aan het zwembad/ zelfstandig doorwerken).

DINSDAG - uitstapje naar een schilderachtig plekje in de omgeving, tot aan de lunch. Middag verder werken op Le Maine Menot of vrij te besteden.

WOENSDAG - buiten werken op Le Maine Menot tot aan de lunch. Middag verder werken of vrij te besteden.

DONDERDAG - uitstapje naar een inspirerende locatie in de omgeving. We werken hier de hele dag. De lunch wordt gebracht!

VRIJDAG -  buiten werken op Le Maine Menot tot aan de lunch. Inrichten van een 'eindtentoonstelling'. Rest van de middag vrij te besteden. Afsluitende gezellige avond.

ZATERDAG - na het ontbijt terug naar huis.

KOSTEN: € 795,-p.p.

Voor niet-schilderende partners/vrienden zijn er voldoende alternatieven in de buurt om een gezellige en/of ondernemende week te hebben. Variërend van kanoën, golfen, St. Emilion en/of een cognac/wijnhuis bezoek. Heerlijk aan het zwembad hangen kan natuurlijk ook!

In deze week is inbegrepen:

  • Je verblijf op basis van een all-inclusive en een eigen slaapkamer. Je deelt met maximaal 3 personen een badkamer
  • Alle maaltijden (incl. koffie/thee/water/wijn)
  • Schilderlessen met persoonlijke begeleiding

Niet inbegrepen: je vervoer van/naar Le Maine Menot, eventuele uitstapjes, entreegelden, je eigen schilderspullen. Op locatie zijn evt schilderbenodigdheden af te nemen.

Schildersezels zijn ter plaatse.

Wij bemiddelen graag in Carpoolen met elkaar!
Kom je niet met de auto? Le Maine Menot is ook goed bereikbaar per vliegtuig of trein.
Wil je een uitgebreidere indruk van Le Maine Menot? Kijk op de site van www.lemainemenot.com

Voor aanmelden of meer informatie:
Bianca de Gier /Arthouse: tel 0518 400 085, email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Suse Mullens / Le Maine Menot :  tel 06 245 943 81, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

facebook linkedin twitter

ARTHOUSE
Nieuwebildtdijk 118
9078 PT  Oude Bildtzijl
tel 0518 400 085
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.