Of op z'n Fries: een Teetreffentsje
Iets te vieren met een groep, een personeelsuitje of gewoon een gezellig verwendagje met z’n allen? Een schilderworkshop in Friesland gecombineerd met 'Myn eigen teetreffen'. Ieder krijgt een eigen etagère met zoete en hartige lekkernijen, waaronder scones, bonbons, hartige taart en onbeperkt thee drinken. Het hele gebeuren vindt plaats in het gezellige Theehuis van Theetuin Slappeterp www.minicampingslappeterp.nl. Tussen het schilderen door geniet je van je eigen High Tea Toren (5-12 deelnemers).

Je kunt kiezen uit onderstaande thema's:


abstract-en-tape

Abstract & Tape

Een abstracte compositie door het plaatsen van lijnen m.b.v. schilderstape op MDF. Na het opbrengen van de tape, brengen we kleur aan op de ontstane vlakken. Na droging maken we hieroverheen een nieuwe compositie met tape en brengen hierover weer kleur aan. We variëren met dekkende en transparante lagen. Uit hoe meer lagen het uiteindelijke werk bestaat, des te interessanter en verrassender het eindresultaat!

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


keithharing

Keith Haring

Een vrolijk schilderij n.a.v. het werk van de kunstenaar Keith Haring. Vrolijke mens- en dierfiguren, felle basiskleuren, zwart omlijnd. De naam kent misschien niet iedereen, maar als je het werk ziet herken je het vast wel.

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


koe_02

Koe beschilderen

We beschilderen een koe van papiermaché met acrylverf en maken een ware 'kunstkoe'! Iedereen krijgt een koe van circa 40 cm om te beschilderen.

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 50,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


groeps schilderij

Met z’n allen één groot schilderij

Leuk voor een personeelsuitje of teambuildingdag: we gaan uit van het werk van een bekende kunstenaar uit heden of verleden. Dit kan bijv. zijn Picasso of Matisse. Maar je kunt ook als Herman Brood met spuitbussen aan de slag! Je kunt ook kiezen voor schilderij dat te maken heeft met het thema van jullie dag (graag van te voren de voorkeur aangeven i.v.m. de voorbereiding door ons).

Ieder beschildert een paneeltje. Alle paneeltjes samen vormen 1 groot schilderij. Leuk om de werkplek mee op te vrolijken! Het geheel wordt tegen meerprijs in elkaar gezet en van een lijst voorzien.

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


tag

We maken een 'Tag'

Dit is je eigen naam in graffitistijl weergegeven. We werken op een langwerpig plaatje hardboard. Voorbeelden van lettertypes zijn aanwezig, maar gebruik vooral je eigen fantasie. Maak van je naam een waar kunstwerkje!

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


andy warhol groepsuitje

Andy warhol

Je maakt een portret in de stijl van Andy Warhol. Van jezelf of van je collega of familielid. Je mailt een duidelijke portretfoto van elke deelnemer naar Arthouse. Wij bewerken deze op de computer. Vervolgens is het een kwestie van overnemen van het portret op doek en kleur aanbrengen. Goed te doen voor iedereen, met een leuk resultaat!

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


sieraad van speksteen

Kleine objecten - sieraden in speksteen

Speksteen is een makkelijk te bewerken zachte steen en is er in verschillende kleuren. Vijlen, schuren, polijsten, gaatje boren, leren koortje erdoor en je hebt een prachtige ketting. Er kan van alles gemaakt worden, het hoeft natuurlijk niet perse een sieraad te worden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een amulet of een gelukssteen.

Tijdsduur: 2- 2,5 uur, kosten: € 45,00 p.p. (= incl.'Teetreffen')


Heb je zelf een idee: er kan van alles in overleg, dus vraag ernaar!

facebook linkedin twitter

ARTHOUSE
Nieuwebildtdijk 118
9078 PT  Oude Bildtzijl
tel 0518 400 085
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.